Share
Plantare de arbuști și flori în Vișeu de Sus

Plantare de arbuști și flori în Vișeu de Sus

Vineri, 9 aprilie, angajații primăriei Vișeu de Sus au plantat arbuști și diverse plante pe toată zona de centru, de diferite specii și coloraturi, menite să schimbe cu adevărat fața orașului.

„Într-o localitate în care una din principalele surse de venit – dacă nu chiar cea mai importantă dintre ele – este turismul, ca și autoritate publică locală, este de datoria noastră să oferim un cadru cât mai prielnic și prietenos tuturor oamenilor care ”ne trec pragul”, iar modernizarea centrului civic este unul din aspectele care nu pot și nu trebuie să treacă neglijate.

Trebuie subliniat faptul că tot ceea ce s-a făcut și se va mai face și pe viitor (pentru că nu am terminat) implică muncă multă și costuri materiale. Ar fi păcat să nu conștientizăm acest lucru, motiv pentru care apelăm cu toată încrederea la spiritul civic al dumneavoastră, al tuturor, având ferma convingere că munca noastră nu va fi în zadar, ci vom păstra cu grijă și vom respecta eforturile depuse de atâția oameni.

Se spune că orașul în care trăim trebuie să fie o perfectă intonație a viselor noastre. Noi încercăm, dumneavoastră?Mulțumim!” – se precizeză pe pagina de facebook a Primăriei Vișeu de Sus.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu