Share
Ministrul Carmen Dan  – promisiuni făcute la Săliștea de Sus (GALERIE FOTO)

Ministrul Carmen Dan – promisiuni făcute la Săliștea de Sus (GALERIE FOTO)

Mai mulți miniștri din Guvernul României au acceptat invitația de a veni la Zilele Maramureșului. Nu a fost să fie doar pentru distracție sau campanie electorală, fiindcă membrilor Guvernului le-au luat-o înainte niște inundații și alunecări de teren. Așa se face că, azi, 17 mai, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, fost prezentă la Săliștea de Sus, orășel afectat de ruperea de nori din noaptea de 15 spre 16 mai.

”Nu am mai avut asemenea intemperii de peste 20 de ani, iar viitura ne-a luat prin surprindere. Sunt afectate 46 de construcții, curți și beciuri, probleme fiind înregistrate în întreaga localitate. Avem și două alunecări de teren” – a precizat  primarul Ștefan Iuga.

”Am vrut să văd cu ochii mei despre ce e vorba […] Trebuie să intervenim în consolidarea malurilor și construcțiilor, pentru a evita pe viitor astfel de evenimente neplăcute […] Trebuie să vedem cum putem ajuta administrația locală să își pregătească un studiu geo pe aceste terenuri […] Vom rezolva problemele de la Săliștea de Sus” –  a promis Carmen Dan.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu