Share
Îngerii sunt printre noi

Îngerii sunt printre noi

Gesturile mari, izvorâte din inimi la fel de mari, trec de multe ori neobservate, pentru că sunt făcute discret, fără să fie anunțate cu surle și trâmbițe. Dacă ne-am opri uneori, din vârtejul cotidian, le-am putea observa și aprecia așa cum se cuvine.

În Moldova, un om cu suflet mare, Bogdan Tănasă, construiește case pentru cei nevoiași, care au trecut prin diverse necazuri, cum ar fi incendii, inundații sau alte calamități. Cu sprijinul apropiaților sau al altor oameni de bine care s-au alăturat cauzei lui, Bogdan Tănasă a construit până acum 20 de case; de fapt, 20 de cămine pentru tot atâtea familii, cărora le-a redat speranța și încrederea într-un viitor mai bun.

Acestei cauze umanitare i s-a alăturat, în urmă cu patru ani, tânăra pictoriță din Borșa, Irina Doce. Cu talentul său extraordinar, a înfrumusețat camerele copiilor din Casele Share, creând pentru ei lumi de poveste, pictând pereții cu personajele preferate ale copiilor din fiecare casă.

În acest weekend, după patru ani, Irina a revenit în Moldova, pentru a aduce bucurie în sufletele copiilor dintr-o nouă Casă Share. În două zile a pictat camerele copiilor, dormitorul părinților, holul și bucătăria. Ne-a mărturisit că a încercat-o aceeași emoție, același sentiment ca la prima Casă Share, mai ales când cei 6 copii ai familiei au primit, cu imensă bucurie, cheile de la noua casă.

Prea multe cuvinte sunt de prisos. Gestul lor, atât de frumos și de curat, mă face să mă înclin, cu respect și admirație și să cred, cu toată convingerea, că îngerii sunt printre noi!

Tinuța GREC (Ziarul de Borșa)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu