Share
Din această săptămână, Cavnicul are primar liberal. Îl cheamă tot Vladimir Petruț

Din această săptămână, Cavnicul are primar liberal. Îl cheamă tot Vladimir Petruț

La sfârșitul acestei săptămâni, primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, s-a înscris în PNL, astfel încât această formațiune a ajuns la acum la treilea oraș aflat sub administrație liberală.

”Sper că venirea mea în această echipă să aducă plus valoare echipei. Sunt un om care, încă de la început, de când am intrat în politică și în administrația publică locală, am spus lucrurilor pe nume, iar Partidul Național Liberal este partidul potrivit. Din păcate pentru mine, în celelale zone nu m-am regăsit, pentru că principiile și valorile care trebuie să primeze, din nefericire, sunt călcate în picioare. Avem obligația fiecare dintre noi să respectăm legile statului, să le întărim și să fim în asentiment cu omul de rând, nu cu cei care ne conduc sau cu cei care vor să ne conducă așa cum vor ei ”- a spus, în stilu-i arhicunoscut, Vladimir Petruț

”Sunt ferm convins că, după venirea domnului primar Vladimir Petruț și alți oameni onești vor participa activla viața politică  și vor veni alături de noi și alți tineri, alți oameni care doresc să schimbe viața maramureșenilor în bine” – e optimist Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș.

 

 

 

Lasă un comentariu