Share
Teba în plină acțiune: Câinele polițist maramureșean ”a luat urma” a patru tineri care ”se ocupau” cu furturile. A parcurs 700 metri până la casa primului hoț!

Teba în plină acțiune: Câinele polițist maramureșean ”a luat urma” a patru tineri care ”se ocupau” cu furturile. A parcurs 700 metri până la casa primului hoț!

Ofițerii patrupezi ai Grupei Canine din cadrul IPJ Maramureș se dovedesc a fi veritabili eroi în lupta cu nedreptatea și infracțiunile. Aceștia sunt foarte inteligenți, fapt pentru care sunt și deosebit de eficienți. Iată un nou exemplu justificativ, care are ca protagonistă pe cățelușa Teba!

Nimeni nu scapă basma curată de eroul nostru canin Teba! Câinele este un prieten dedicat omului și stăpânului, dar dușmanul persoanelor care comit infracțiuni. Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 27 ani au crezut că pot scăpa de mirosul vigilent al câinelui de urmă Teba, eroul nostru canin.

În fapt, ieri, 21 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliție Satulung au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că în noaptea de 20 spre 21 iulie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea unei locuințe din localitatea Hideaga, de unde au sustras un motocultor, în valoare de 1.500 de lei. La fața locului, a fost solicitată Grupa Canină din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, formată din Agent de poliție Bandi Alexandru, Agent principal Onea Lucian și ofițerul patruped Teba, specializat în prelucrarea urmei de miros uman.

Imediat, Teba și-a luat în serios atribuțiile de serviciu și a parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri până la imobilul unui tânăr de 16 ani din Satulung, unde polițiștii au identificat, într-o anexă din spatele casei, motocultorul și alte câteva bunuri care ar fi fost sustrase din localitățile Hideaga și Colțirea de patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 27 ani. Toate bunurile identificate au fost preluate de polițiști pe bază de dovadă, iar Teba ”le-a ținut morală” celor patru tineri bănuiți de sustragerea bunurilor, explică responsabilii din cadrul poliției. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu