Share
Substanțe interzise în municipiu!: În Baia Mare percheziții domiciliare la mai mulți traficanți de droguri! Comercializau ecstasy, amfetamină, cocaină! (VIDEO)

Substanțe interzise în municipiu!: În Baia Mare percheziții domiciliare la mai mulți traficanți de droguri! Comercializau ecstasy, amfetamină, cocaină! (VIDEO)

Substanțe interzise în municipiu!: În Baia Mare percheziții domiciliare la mai mulți traficanți de droguri! Aceștia comercializau ecstasy, amfetamină, cocaină!

Este cunoscut faptul că marile orașe au cei mai mulți traficanți de substanțe interzise și evident nici Baia Mare nu face notă discordantă. Așadar iată un nou caz, cel mai recent.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – 2021, mai mulți suspecți din municipiul Baia Mare, în baza aceleiași rezoluțiuni infracționale, în mod repetat, au comercializat droguri de mare risc sub forma de comprimate ecstasy, amfetamină și cocaină, activitatea fiind comisă preponderent pe raza municipiului Baia Mare. La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane, arată oamenii legii din țara noastră.

C.Ț.

Lasă un comentariu