Share
Start vânătoarea de cadouri: Din nou băimărenii prin darurile lor pot afla autentica satisfacție! Începe de Ziua Națională și ține să înveselească!

Start vânătoarea de cadouri: Din nou băimărenii prin darurile lor pot afla autentica satisfacție! Începe de Ziua Națională și ține să înveselească!

Start vânătoarea de cadouri: Din nou băimărenii prin darurile lor pot afla autentica satisfacție! Începe de Ziua Națională și ține să înveselească!

Astăzi, 1 decembrie 2022, s-a dat startul acțiunii „Vânătoarea de cadouri”, în Baia Mare, ediția nr. 4. Primul cadou este ascuns deja și așteaptă un fericit găsitor. Tot ce trebuie să faceți este să puneți un alt cadou în schimb și să dea indicii foto despre locația cadoului ascuns pe pagina de Face­book a evenimentului.

”A dărui e parte din ADN-ul nostru. Și, curios lucru, cu cât dăruiești mai mult, cu atât te întregești mai mult”. Sub acest motto, în Baia Mare, în 2019, în 2020 și în 2021, în decembrie, a avut loc câte o vânătoare de cadouri în reședința de județ. În mod firesc, anul acesta are loc ce-a de-a patra ediție a acțiunii care a adus bucuria sărbătorilor în rândul băimărenilor, ediția 2022.

Startul s-a dat azi, chiar de Ziua Națională a României și va continua până de Crăciun. Doritorii trebuie să urmărească pagina de Facebook Vânătoare de Cadouri Baia Mare, pentru indiciile zilnice. Odată ce descoperă locul unde sunt ascunse darurile, au ocazia de a regăsi bucuria surprizelor de iarnă. Există o condiție importantă. Cine găsește cadourile trebuie să facă alt cadou și să îl ascundă undeva în oraș. Pentru a fi mai ușor, trebuie să ofere indicii pe pagina acțiunii. Astfel, facem, împreună, Baia Mare mai frumoasă și mai darnică, este de părere Doina Ferenț, organizatoarea Vânătorii de Cadouri. Primul cadou s-a găsit la primele ore ale dimineții, în prima zi, iar norocoasa este o tânără din Baia Mare. „Am ajuns cu bucurie la a 4-a ediție a Vânătorii de Cadouri. Ceea ce a început în 2019 ca o joacă, acum a devenit un eveniment pe care îl așteptăm cu bucurie în toată familia. Sper că și băimărenii așteaptă cu nerăbdare sa joace acest joc al dăruirii și al împărtășirii de daruri, fără să aștepte vreo răsplată la schimb. În primele 3 ediții am văzut cât de multă bucurie putem crea printr-un simplu gest, iar asta ne-a motivat să continuăm proiectul. Zeci de copii, alături de familiile lor, au căutat cadourile dulci pe care le-am ascuns în Baia Mare. Și mulți alții au aderat la principiile Vânătorii de Cadouri și au ascuns, la rândul lor, daruri din inimă, pentru ca alții să le poată găsi și să se poată bucura de venirea Crăciunului într-o manieră diferită.

Mi-ar plăcea ca și în acest an „dar din dar să facem Raiul”. În perioada asta în care nesiguranța este tot mai palpabilă, vreau să cred că nu ne-am pierdut umanitatea, că nu ne-am pierdut iubirea de semeni și că putem dărui speranță și bucurie celor din jurul nostru. Cred cu sfințenie faptul că omul sfințește locul și că putem, împreună, să facem din orașul nostru unul mai viu, mai generos și mai prietenos.

Acesta este, în mare, scopul campaniei noastre, să unească oamenii prin fapte bune, să-i facă mai deschiși la nevoile celorlalți și să se bucure de micile miracole care se întâmplă în jurul nostru.

Viața este un șir de evenimente frumoase pe care le împărtășim cu cei dragi nouă. De multe ori, aceste evenimente trebuie create pentru a le putea gusta, pentru că minunile și bucuriile vin arareori din exterior. Cred că micile bucurii le putem crea chiar noi, de aceea am și creat Vânătoare de Cadouri Baia Mare. Ce noutăți avem la ediția din 2022? Avem mai multe jucarii, grație primului nostru sponsor, magazinul de jucării Cucubau, căruia îi mulțumim din suflet pentru că s-a alăturat campaniei noastre. Cu această ocazie, facem o invitație oficială și altor companii sau meșteșugari talentați să se alăture în cel mai generos proiect din preajma Crăciunului, din Baia Mare. Sunt convinsă că e mai frumos să dăruiești decât să primești. Pentru că atunci când dăruiești, primești, la rândul tău, energie și poftă de viață. Este uimitor câtă energie pozitivă se emană atunci când oamenii fac lucruri bune! Invităm toți băimărenii, indiferent de vârstă, să dea like paginii Vânătoare de Cadouri Baia Mare. Pentru că acolo, timp de 25 de zile (din 1 până în 25 decembrie 2022) vom publica indiciile care să vă conducă spre cadoul zilei. Și invit băimărenii să ascundă și ei cadouri. Pentru că Vânătoare de Cadouri nu este un eveniment privat și nu este un eveniment doar pentru familia noastră. Este pentru toți băimărenii!”, arată pentru DirectMM.ro Doina Ferenț, inițiatoarea campaniei. Așadar urmăriți pagina oficială Vânătoare de Cadouri Baia Mare!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu