Share
Start de an școlar: În județul Maramureș a început livrarea ghiozdanelor pentru elevii claselor pregătitoare, cu toate rechizitele necesare

Start de an școlar: În județul Maramureș a început livrarea ghiozdanelor pentru elevii claselor pregătitoare, cu toate rechizitele necesare

Start de an școlar! În județul Maramureș a început livrarea ghiozdanelor pentru elevii claselor pregătitoare cu toate rechizitele necesare! Autoritățile ar vrea ca să preîntâmpine abandonul școlar!

Începutul lunii septembrie aduce în județul nostru pregătiri esențiale pentru debutul anului școlar. Așadar, autoritățile au început din 2 septembrie livrarea ghiozdanelor pentru elevii claselor pregătitoare.

Vorbim, în fapt, despre 2.225 ghiozdane care sunt gata echipate pentru micuții care vor începe școala în 13 septembrie. Prin proiectul ”Primul Ghiozdan”, autoritățile maramureșene oferă elevilor înscriși în clasele pregătitoare, în anul școlar 2021-2022, ghiozdane echipate cu rechizitele necesare.

Proiectul, în valoare de 160 mii lei, este realizat cu scopul de a încuraja educația și de a lupta împotriva abandonului școlar în Maramureș. ”Accesul la educație este foarte important în formarea fiecărei generații, iar prin realizarea acestui proiect venim în sprijinul elevilor maramureșeni care în această toamnă încep primul an școlar”, arată autoritățile maramureșene cu privire la acest proiect esențial pentru copiii din județ.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu