Share
Seară duhovnicească la biserica de lemn din Baia Sprie

Seară duhovnicească la biserica de lemn din Baia Sprie

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, duminică 14 aprilie, biserica de lemn din orașul Baia Sprie, a fost gazda unui eveniment duhovnicesc de excepție, organizat de tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși Protopopiatului Baia Mare (ATOP-BM ).

Seara duhovnicească a început cu slujba vecerniei și a continuat cu o scurtă meditație pe seama textului biblic din Epistola către Romani cap.15, vers.1-7, susținută de părintele Ciocotișan Bogdan, președinte ATOP-BM, iar la finalul meditației au fost prezentate activitățile desfășurate de tinerii din Protopopiatul Baia Mare, în ultimii 15 ani. Cei prezenți au putut adresa întrebări, iar mulți dintre ei au dorit să devină membrii ATOP-BM sau voluntari.

Întreg evenimentul a fost organizat în parteneriat cu tinerii de la ASCOR – Baia Mare.

Recitalul de pricesne susținut de tinerii din grupul vocal ASCOR și de ceilalți interpreți, au înobilat și emoționat sufletește pe cei prezenți. Interpreți au fost artiștii: Coza Paul, Iulia Maria Vlad, Antonia Ghiman, Alexandra Țară, Daniel Breban, Miriam Pop, Mariana Cânța.

„Mulțumiri aducem preoților slujitori ai acestei sfinte bisericii, Marius Cătană și Virgil Pâslă, consiliului parohial și credincioșilor din Baia Sprie, părintelui Mihail Andrei Bud, din parohia vecină Chiuzbaia și tinerilor care l-au însoțiți și în mod deosebit părintelui Arhidiacon Vlad Nechita, președinte ASCOR!”, transmite Echipa ATOP-BM.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu