Share
Un apel la solidaritate în comunitatea maramureșeană: O familie are nevoie de ajutorul nostru; În mijlocul iernii le-a ars casa din municipiul Baia Mare

Un apel la solidaritate în comunitatea maramureșeană: O familie are nevoie de ajutorul nostru; În mijlocul iernii le-a ars casa din municipiul Baia Mare

O familie a rămas pe drumuri în urma unui incendiu devastator produs în Ajunul Crăciunului, la orele după-amiezii, pe Dealul Crucii, în municipiul Baia Mare.

La fața locului s-au deplasat forțe impresionante de intervenție, pentru a salva ce mai era de salvat, întrucât flăcările s-au manifestat foarte violent, cu precădere la nivelul acoperișului.

O femeie în vârstă de 83 de ani, care era imobilizată la pat, a fost scoasă din casă de aparținători. Femeia a suferit și un atac de panică, fiind trabsportată de urgență la Spitalul Județean Baia Mare, pentru investigații amănunțite.

În total, flăcările au mistuit circa 120 mp din acoperiș, iar în prag de sărbători și în mijloc de iarnă, au rămas efectiv fără adăpost toți membrii familiei. Tocmai din acest motiv, pe rețelele de socializare s-a dat tonul la mobilizare generală, pentru ca aceștia să fie ajutați.

„O familie cu 3 copii mici, bunica, mătușa și o strabunică imobilizată la pat, au rămas fără casă, totul căzând sub puterea flăcărilor care au mistuit acoperișul si tavanul, în Ajunul de Crăciun. Stă în puterea noastră să ajutăm la refacerea vieților celor de lângă noi! Imaginile sunt dincolo de orice cuvinte! Orice sprijin este binevenit pentru a putea a avea un acoperiș! Acum e momentul! Cont: Banca Transilvania RO18BTRL02501201T97553XX, LOSTUN CONSTANTINA GEORGETA”, arată apelul umanitar lansat de Ady Krompaczki.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu