Share
Social: Campania de strângere de fonduri a Asociației Esperando va fi prelungită pentru 12 luni

Social: Campania de strângere de fonduri a Asociației Esperando va fi prelungită pentru 12 luni

Campania de strângere de fonduri a Asociației Esperando va fi prelungită pentru 12 luni.

Scopul acesteia este de a colecta fonduri care să ajute la îmbunătățirea condiţiilor şi activităţilor oferite persoanelor cu afecțiuni/ dizabilități fizice de Asociația Esperando.

„Începând cu data de 15 iulie 2021, Asociația Esperando are aplasate urne de strângere de fonduri în mai multe locații din Baia Mare: Eurohotel, Casieria Vital, magazine ale Fermei Zootehnice, Hotel Mara, Servil – Dact- birou copiat acte-foto, Magazin Silvarom, Magazin LEMS, Spartan, Toflo SRL, Fast Doner, Bar Cultural Colonello, Magazin Mixt Legume Fructe (G. Coșbuc, nr.12).

Ședințele de recuperare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă etc. sunt o parte din activităţile datorită cărora ei reuşesc să se dezvolte şi să îşi îmbunătăţească starea de sănătate.

Pentru aceasta, avem nevoie de sprijinul comunității, al oamenilor care aleg să nu rămână nepăsători la nevoile celor din jur. Orice donație, oricât de mică, este de folos pentru transformarea vieții persoanelor cu dizabilități și suntem recunoscători pentru ea.

Mulţumim celor care au fost de acord să sprijine în continuare Asociaţia Esperando prin oferirea unui spaţiu pentru amplasarea urnelor în incinta locaţiilor administrate de ei, dar și celor care au ales și vor alege să doneze pentru a ne sprijini în demersul nostru” – transmit cei de la Esperando.

Pentru informaţii şi detalii suplimentare: str. Colonia Topitorilor, nr.14, Baia Mare sau la 0362 401363, e-mail: office@esperando.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu