Share
E mult 30.000 de euro pentru o viață de om? Omul aflat la nevoie este folkistul Ghiță Danciu

E mult 30.000 de euro pentru o viață de om? Omul aflat la nevoie este folkistul Ghiță Danciu

Ne-a încântat cu muzica sa și a grupului ”Orizont 77”, pe care l-a fondat.  Cu chitara și vocea sa ne-a vindecat supărările. Acum, Ghiță Danciu are el nevoie de vindecare. Și de bani pentru a obține această vindecare. E vorba de 30.000 de euro, necesari pentru extirparea tumorii canceroase de la laringe, o operație complicată care se efectuează în Austria.

”Boala mea a recidivat și am nevoie cât mai urgent de 30.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală în străinătate. Cei care doresc să mă sprijine, prin donație sau sponsorizare, o pot face în contul Asociației Culturale Transilvania Folk: IBAN RO02CECEC001946008363031, deschis la CEC Bank Baia Mare” – este mesajul demn al lui Ghiță Danciu.

Pentru simplificarea procedurilor puteți dona aici, în cadrul campaniei on-line ”strângem fonduri pentru Ghiță Danciu pentru intervenție chirurgicală”.

Fiind vorba de un artist care a prestat mult pentru comunitatea băimăreană, care a organizat aici importante gale de folk, propun Consiliului Local Baia Mare să voteze acordarea unui ajutor de urgență.  Se vâră vreun consilier local – sau chiar primarul – cu inițiativa?


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu