Share
Cum să reduci risipa. Schimbul de haine, tot mai adesea folosit

Cum să reduci risipa. Schimbul de haine, tot mai adesea folosit

Un eveniment marca „Greenys” are loc marți, 16 aprilie 2024. Evenimentul, în esență social, aduce la un loc persoane care sunt dornice de a reduce risipa și de a contribui, astfel, la o mai bună gestionare a resurselor.

La evenimentul organizat participanții vor aduce haine și obiecte de care nu mai au nevoie, dat sunt în stare bună. Participanții vor face între ei schimb de haine și obiecte, gratuit.

„Vino la noi cu hainele și obiectele de care nu mai ai nevoie dar în stare bună și alegeți gratuit ce dorești din ce au adus alții. Te așteptăm la un ceai, la o poveste la @Bistro social & sustenabil: Greenys, Strada Teatrului, numărul 2, între orele 17:00 – 19:00 și împreună acționăm sustenabil”, arată organizatoarea evenimentului.

Lista obiectelor care pot fi aduse:

– haine pentru adulți și copii, curate și fără găuri;
– încălțăminte;
– cărți și semne de carte;
– boluri, farfurii, oale și alte obiecte de bucătărie;
– ghivece, cu sau fără plante în ele;
– electronice (nu electrocasnice),funcționale și de dimensiuni mici;
– jocuri;
– rechizite;
– ghiozdane;
– obiecte de artizanat;
– instrumente muzicale;
– rame;
– bibelouri;
– pături;
– covoare;
– bețişoare parfumate;
– lumânări;
– tablouri;
– brelocuri șamd

„Regulile evenimentului sunt simple: aduci haine & obiecte de mărime mică ori medie în stare bună și în cadrul evenimentului poți să iei gratuit orice ai nevoie.
Însă să te întrebi de două ori: chiar am nevoie? Ca de fiecare dată, tot ceea ce rămâne la finalul evenimentului va fi donat mai departe unor familii din comunitățile vulnerabile. Hai să plantăm fapte verzi & bune împreună!”, mai trnasmit organizatorii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu