Share
Campanie de colectare a aparatelor electrice la Cernești

Campanie de colectare a aparatelor electrice la Cernești

O campanie de colectare a aparatelor electrice se desfășoară la Cernești, în perioada 26-27 aprilie. Vor fi colectate aparate electrocasnice de toate dimenisunile, atât mari cât și mici: de la frigidere, mașini de spălat, boilere electrice, calculatoare, la becuri sau baterii, orice aparat electric care nu mai este utilizat va fi preluat.

Pentru asta însă, cei care vor să scape de aparatura nefuncțională trebuie să se programeze la numărul de telefon 0744781781 sau 0800444800.

De asemenea, se pot înscrie completând un formular care se găsește la acest link, iar o echipă va veni să preia aparatele de la domiciliu!

Aparatele vor fi colectate vineri și sâmbătă, între orele 09:00 și 16:00 la mașinile de colectare care vor circula prin Comuna Cernești și localitățile aparținătoare: Brebeni, Măgureni, Fînaţe, Ciocotiş, Trestia, Izvoarele.

Toți cei care predau aparate electrice în cadrul campaniei au oportunitatea de a câștiga echipamente electrice și electrocasnice noi în cadrul unei trageri la sorți, unde sunt puse la bătaie o bormașină, o șurubelniță electrocă și un mixer cu bol.

Tragerea la sorți va avea loc sămbătă, ora 16:00, lângă Primărie

Campania de mediu este organizată de Primaria Cernesti împreună cu The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive și a partenerilor locali: Garda de Mediu Maramureș, Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș și Camera de Comert si Industrie Maramures


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu