Share
Situaţie tragică în România: În ţara noastră în prezent sute de minori sunt internaţi având COVID-19! Un român a murit la fiecare 8 minute!

Situaţie tragică în România: În ţara noastră în prezent sute de minori sunt internaţi având COVID-19! Un român a murit la fiecare 8 minute!

Situaţie tragică în România! În ţara noastră în prezent ca sute de minori să fie internaţi cu COVID-19! Un român moare la fiecare 8 minute!

În timp ce unii protestează în stradă împotriva restricţiilor instituite de pandemia de COVID-19, în spitale se moare pe capete iar numărul celor care sunt infectaţi este uriaş!

”În aceste momente, cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea vieților unor pacienți cu forme severe de COVID-19. Un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore, tot din cauza COVID-19 (184 de pacienți decedați). Din cei 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați (92%).

1.412 persoane sunt internate la ATI, din care 20 sunt minori. 11.328 de persoane sunt internate pe secții, din care 325 sunt minori. Acesta este bilanțul COVID-19 din ultimele 24 de ore! Până când??? Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19! Prin vaccinare împotriva COVID-19: se reduce riscul de infectare; se reduce riscul de transmitere a virusului; se reduce considerabil riscul de spitalizare; se reduce considerabil riscul de deces din cauza COVID-19”, scriu coordonatorii campaniei de vaccinare în ţara noastră pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

DirectMM.ro

Foto – Spitalul Sfântul Pantelimon Capitală vs Protest anti-restricţii Capitală


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu