Share
Situație în județul Maramureș: Un bărbat din Suceava surprins de polițiști în timp ce încerca să fure combustibil dintr-un rezervor

Situație în județul Maramureș: Un bărbat din Suceava surprins de polițiști în timp ce încerca să fure combustibil dintr-un rezervor

Un bărbat este cercetat că ar fi încercat să sustragă combustibil din rezervorul unui utilaj în zona localității Săliștea de Sus.

Totul s-a întâmplat în 27 iulie a.c., în jurul orei 23.00 pe D.J. 186 din Săliștea de Sus. Bărbatul a fost surprins chiar de oamenii legii.

Polițiștii orașului Săliștea de Sus și P.P.C Săcel, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.J. 186 din Săliștea de Sus, au observat într-o parcare, lângă un utilaj, un bărbat care scotea carburant din rezervorul utilajului.

La vederea echipajului de poliție bărbatul a fugit, dar polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia după aproximativ 50 de metri. În urma legitimării, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 58 de ani din Suceava. Polițiștii au identificat lângă utilaj trei recipiente din plastic, având fiecare capacitatea de 20 de litri, precum și un furtun din cauciuc cu o lungime de aproximativ 1,5 metri, care avea unul dintre capete introdus în rezervorul utilajului.

Unul din recipiente era plin, iar celelalte două erau goale. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu