Share
Situația de la Minaur: Șase din cei șapte sportivi infectați cu Covid-19 sunt acasă, în izolare – ceilalți fără probleme

Situația de la Minaur: Șase din cei șapte sportivi infectați cu Covid-19 sunt acasă, în izolare – ceilalți fără probleme

Reprezentanții CS Minaur Baia Mare au explicat, luni, că sportivii de la secția de handbal masculin vor face o testare suplimentară astăzi, după ce șapte sportivi au fost “pozitivi” la ultimul test Covid-19 efectuat.

Au avut probleme: Călin Căbuț, Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra și Paul Oargă. Dintre aceștia, șase au plecat acasă, unde vor sta în izolare. Doar Robert Nagy a rămas pentru investigații suplimentare, dar se pare că va pleca și el acasă miercuri.

„Ne liniștește faptul că niciunul dintre ceilalți sportivi, tehnicieni sau membri ai staff-ului administrativ nu a “ieșit pozitiv” la testul efectuat astăzi, mai ales că este foarte aproape participarea la un nou turneu, de șase jocuri, între 4 și 10 septembrie, la Sf. Gheorghe”, au arătat reprezentanții clubului.

Programul echipei Minaur la al doilea turneu

Etapa 4 (duminică, 4 octombrie, ora 11.00, sala “Kati Szabo”): Magnum Botoșani – CS MInaur
Etapa 5 (luni, 5 octombrie, ora 16.30, sala “Kati Szabo”): CS Minaur – CSM Reșița
Etapa 6 (miercuri, 7 octombrie, ora 18.25, Sepsi Arena, TVR 1): CSM București – CS Minaur
Etapa 7 (joi, 8 octombrie, ora 18,25, Sepsi Arena, TVR 1): CS Minaur – Dobrogea Sud Constanța
Etapa 8 (sâmbătă, 10 octombrie, ora 19.15, sala “Kati Szabo”): Dunărea Călărași – CS Minaur
Etapa 9 (duminică, 11 octombrie, ora 11.00, Sepsi Arena, TVR 2): CS Minaur – CSM Focșani.

Sursaminaur.ro

Lasă un comentariu