Share
Siena Vușcan, în Baia Mare: „Nu am să uit niciodată experiența de la Românii au talent” (VIDEO)

Siena Vușcan, în Baia Mare: „Nu am să uit niciodată experiența de la Românii au talent” (VIDEO)

Siena Vușcan, tânăra clujeancă în vârstă de zece ani, care a impresionat o țară întreagă la show-ul Românii au talent, s-a aflat weekendul trecut în Baia Mare.

Siena a interpretat live, vineri, pe scena amplasată pe terasa restaurantului La Tour din Centrul Vechi al municipiului, două piese alături de trupa Remarkers. Însă și-a făcut timp să acorde un interviu în exclusivitate pentru DirectMM.ro, în care ne-a povestit câte în lună și în stele, despre muzică, despre show-ul TV la care a fermecat audiența, dar și despre Maramureș. Din interviul care urmează să fie publicat:

„Pentru mine a fost prima dată când am ajuns pe o scenă din România. Înainte să merg pe scenă, mă tot gândeam: oare o să îmi iasă bine, oare o să mă placă. Atunci când am ajuns pe scenă, i-am văzut că râdeau și m-am bucurat foarte tare. Mi-a plăcut mult că scena era mare, erau foarte mulți oameni care aplaudau. Nu am să uit niciodată experiența asta de la Românii au talent”, a mărturisit, pentru DirectMM.ro, Siena Vușcan.

Interviul în întregime, în scurt timp, săptămâna aceasta, pentru cititorii DirectMM.ro, cu video și foto exclusiv!

C.Ț.

Siena salută cititorii DirectMM.ro

Siena Vușcan, mica artistă care a cucerit inimile românilor cu talentul său, îi salută aici pe toți cititorii DirectMM.ro! Află mai multe despre interviul acordat în exclusivitate, pe care urmează să îl publicăm:https://www.directmm.ro/comunitate/siena-vuscan-in-baia-mare-nu-am-sa-uit-niciodata-experienta-de-la-romanii-au-talent/

Gepostet von Direct MM am Montag, 13. Juli 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu