Share
Și s-a dat start!: În Baia Mare luna cadourilor vine cu deja tradiționala vânătoare, acum ediția a 3-a. Campania darurilor ține până în ziua de Crăciun! (FOTO)

Și s-a dat start!: În Baia Mare luna cadourilor vine cu deja tradiționala vânătoare, acum ediția a 3-a. Campania darurilor ține până în ziua de Crăciun! (FOTO)

Și s-a dat startul! În Baia Mare luna cadourilor vine cu deja tradiționala vânătoare, acum ediția a 3-a. Campania darurilor ține până exact în ziua de Crăciun!

Zilele premergătoare celei Naționale au însemnat o numărătoare inversă pentru debutul ediției a 3-a a Vânătorii de Cadouri din Baia Mare, devenită deja o tradiție urbană!

29 noiembrie – „Din 1 decembrie, începe Vânătoarea de Cadouri! Pregătirile pentru cea mai frumoasă lună din an sunt în toi. Tu ce ți-ai dori să găsești în săculeț?”. 30 noiembrie – „Darurile pe care le ascundem în campania Vânătoare de Cadouri au în ele zâmbetele de copii, mirarea din ochii lor inocenți și iubirea noastră pentru tot ce-i frumos. Mâine vom ascunde primul cadou din acest an. Ești gata de vânătoare?”. 1 decembrie – „Un dar mult-așteptat de la noi. Un dar neașteptat de la natură. La mulți ani, dragi români! Spor la Vânătoare!”.

Startul se va da chiar de Ziua Națională a României și va continua până de Crăciun. Doritorii trebuie să urmărească pagina de Facebook Vânătoare de Cadouri Baia Mare, pentru indiciile zilnice. Odată ce descoperă locul unde sunt ascunse darurile, au ocazia de a regăsi bucuria surprizelor de iarnă. Există o condiție importantă. Cine găsește cadourile trebuie să facă alt cadou și să îl ascundă undeva în oraș. Pentru a fi mai ușor, trebuie să ofere indicii pe pagina acțiunii. Astfel, facem, împreună, Baia Mare mai frumoasă și mai darnică, arată Doina Ferenț, organizatoarea Vânătorii de Cadouri. “Am promis că va fi și ediția a treia, așa cum am promis acum doi ani că va fi ediția a doua, așa că mă țin de cuvânt și acum. Și amintindu-mi de mesajele pline de bucurie ale participanților din anii anteriori, mi-am zis că trebuie să continuăm. În pofida restricțiilor, în pofida pandemiei. Micile bucurii și interacțiunea online sunt singurele care ne-au ajutat să ajungem la capătul acestor ani virusați. Și cred că Vânătoarea de cadouri se pliază perfect în acest context, pentru că încurajează mișcarea în aer liber și oferă bucurie băimărenilor. Copiii, mai ales, au avut foarte multe de sacrificat și în acest an: joacă, școală, prieteni… Și de aceea dedic darurile din această ediție anume lor – copiilor din Baia Mare. Dar, cadourile pe care le-am pregătit sunt pentru toți și pentru oricine nu a uitat gustul copilăriei”, a explicat, pentru DirectMM.ro, Doina Ferenț. Așadar urmăriți pagina oficială Vânătoare de Cadouri Baia Mare!

C.Ț.

Citește și

Frumusețea de a dărui: În Baia Mare luna cadourilor vine cu deja tradiționala vânătoare, acum ediția a 3-a. „Campania e un antrenament de generozitate”! (FOTO)

Lasă un comentariu