Share
Sergent major Sorin Apostol din Borșa a primit Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență

Sergent major Sorin Apostol din Borșa a primit Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență

Luni, 27 mai, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc activitatea prilejuită de celebrarea Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, prin acordarea Emblemei de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență profesioniștilor din cadrul tuturor structurilor de urgență, care prin activitatea depusă s-au remarcat în ultimul an.

În prezența ministrului afacerilor interne, Cătălin Predoiu, a consilierului prezidențial, prof.dr. Diana Loreta Păun, a inspectorului general al IGSU, general Dan Paul Iamandi, a inspectorului general al IGAV, general de flotila aeriană, Cătălin Paul Dache și a directorului general al Direcției Generale pentru Protecție Civilă din cadrul DSU, general de brigadă Marius Dogeanu, 20 de profesioniști din cadrul Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General de Aviație al MAI, Unitatilor de Primiri Urgențe, Serviciilor Publice de Ambulanață, Salvamont, dar și voluntari au fost recompensați pentru munca deosebită adusă în scopul salvării de vieți prin oferirea Emblemei de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Această activitate a fost un bun prilej de a adresa colegilor noștri pompieri, paramedici, medici și asistenți din cadrul UPU/CPU și din cadrul Serviciilor Publice de Ambulanță, piloți, salvamontiști și voluntari, mulțumirile și înalta noastră considerație pentru munca depusă în scopul salvării de vieți. La mulți ani, dragi colegi! Mulțumim pentru tot ceea ce faceți!”, transmite Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Printre cei premiați s-a regăsit și sergent major Sorin Apostol din Borșa. De-a lungul timpului, acesta s-a remarcat prin acţiunile sale pentru salvarea semenilor şi pentru creşterea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor în domeniul medicinei de urgenţă. De curând, Sorin Apostol s-a implicat într-un proiect prin care s-a testat, în premieră pentru ţara noastră, o nouă tehnologie denumită „sistemul de tip jet pack” prin care salvatorii se pot deplasa pe calea aerului. Testarea acestei tehnologii a avut loc într-un exercițiu în cursul acestei luni.

„O deosebită onoare să primesc această distincție. Încă odată mi-a fost confirmat faptul că lucrurile cu adevărat extraordinare în viață, se fac împreună cu prietenii. Mulțumesc pentru tot sprijinul și toată încrederea voastră. Munca noastră în interesul cetățeanului continuă”, a transmis maramureșeanul.

Felicitări și cât mai multe realizări în continuare!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu