Share
Se caută „Vedeta populară”: Și în Baia Mare vor avea loc preselecții pentru noul sezon al emisiunii

Se caută „Vedeta populară”: Și în Baia Mare vor avea loc preselecții pentru noul sezon al emisiunii

Iuliana Tudor şi echipa ei organizează preselecţii pentru noul sezon „Vedeta populară” la Craiova, Sibiu, Baia Mare, Suceava şi Bucureşti. Românii talentaţi şi pasionaţi de tradiţiile neamului românesc sunt aşteptaţi la casting.

„Începe un nou casting pentru Vedeta populară, iar eu sunt recunoscătoare pentru continuitatea acestui proiect! Emisiunea noastră împlineşte visurile atâtor tineri sau maturi talentaţi, buni, frumoşi, de a urca pe cea mai importantă scenă dedicată folcorului, de a cânta cu o orchestră profesionistă, de a ajunge în casele românilor pentru a-i cuceri, de a se vedea pe micul ecran la Televiziunea Română, de a se întâlni cu juriul nostru. Pentru noi, ca echipă, Vedeta populară înseamnă, cu fiecare sezon, o provocare şi mai puternică pentru că, ştim, miza o reprezintă drumul artistic al celor care vin la noi. Deschidem curând cortina show-ului Vedeta populară, sezonul 7, iar eu vă aştept cu toată dragostea şi cu aceleaşi emoţii ca la început!”, a declarat uliana Tudor, potrivit tvr.ro.

Cei care vor să participe la preselecţiile sezonului şapte trebuie să demonstreze că ştiu folclor, că au voce şi dorinţa de a face publicul să se emoţioneze la muzica lor. Pe lângă titlul de Vedeta populară, câştigătorul concursului va intra şi în posesia marelui premiu de 100.000 lei.

În Baia Mare preselecțiile vor avea loc sâmbătă, 2 octombrie, între orele 10.00 – 16.00, la sediul Ansablului Folcloric Naţional Transilvania (bd. Traian nr. 8).

În fiecare dintre locaţiile amintite se vor respecta cu stricteţe regulile impuse de autorităţi pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a preselecţiei.

Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populară.

Lasă un comentariu