Share
Scriitorul maramureșean Iacob Oniga a lansat și la Sibiu cartea „Nicolae Pițiș a lu’ Ion a lu’ Iacob”

Scriitorul maramureșean Iacob Oniga a lansat și la Sibiu cartea „Nicolae Pițiș a lu’ Ion a lu’ Iacob”

După ce și-a lansat noua cartea în Lăpuș și Baia Mare, scriitorul maramureșean Iacob Oniga a ajuns și la Sibiu.

Cartea intitulată „Nicolae Pițiș a lu’ Ion a lu’ Iacob” a fost prezentată acolo zilele trecute. Creația biografică este menită să păstreze în continuare vie personalitatea autentică al rapsodului popular Nicolae Pițiș, declarat Tezaur Uman Viu.

„În aceste zile, în minunatul și istoricul oraș Sibiu, într-o companiei selectă de persoane, mi-am promovat cartea „Nicolae Pițiș a lu Ion a lu Iacob-Tezaur Uman Viu”.

M-am bucurat nespus de mult că o asemenea scriere, despre un OM care nu se va mai naște în următorii o sută de ani, a avut un succes deosebit. Pe viitor voi face același lucru și în alte orașe, asemenea acțiuni având ca scop trezirea la viața spirituală românească a unei societăți care, cu regret spun, cade sub influența modernismului, a globalismului și pierderea identității naționale.

Dragi români, nu vă tăiați singuri rădăcinile, în caz contrar veți rămâne doar vreascuri uscate în mâinile unora care nu au nimic sfânt.

Doamne ajută tuturor!”, transmite Iacob Oniga.

Citește și

Scriitorul maramureșean Iacob Oniga i-a oferit maestrului Florin Piersic noua sa carte „Nicolae Pițiș a lu’ Ion a lu’ Iacob, Tezaur Uman Viu”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu