Share
Școala Populară de Artă Baia Mare a fost prezentă la Târgu Mureș la Festivalul Național al Școlilor Populare de Artă

Școala Populară de Artă Baia Mare a fost prezentă la Târgu Mureș la Festivalul Național al Școlilor Populare de Artă

Școala Populară de Artă Baia Mare – Centrul Culturii Tradiţionale Maramureş „Liviu Borlan” (manager prof. Lucian Iluț) a fost invitată la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Național al Școlilor Populare de Artă. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 16-18 aprilie la Târgu Mureș.

Au fost prezenți și au încântat publicul elevii Clasei Canto Muzică Ușoară (prof. Codruța Lupșe) – Șomle Mihai George, Alexandra Țară și Maia Matei. În a doua seara de spectacol, Orchestra „Liviu Borlan” (prof. dirijor Vasile Cordea) și profesorii Bogdan Alexandru Rogojan, Alin Pop, Cozma Ovidiu au susținut un program artistic demn de o instituție de cultură cu o istorie de mai bine de șase decenii.

O surpriză și un moment deosebit a fost oferit de talentata Rebeca Șerban, eleva clasei Canto Popular (prof. Ramona Darha) care a interpretat o doină cu noduri.

„Suntem mândri de voi și cu voi oriunde în lumea aceasta! Mulțumim pentru invitație Școala Populară de Artă Târgu Mureș -director manager Iulian Praja; de acum parteneri în Artă, Educație, Muzică și Cultură! La acest enevimneet național au fost prezente 25 școli Populare de Arte din țară, artiști, oameni de cultură și reprezentanți ai IGF”, informează reprezentanții Școlii Populare de Arte Baia Mare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu