Share
Scene extrem de rare: În județul Maramureș un tânăr în vârstă de 27 ani „a inaugurat” podul în șantier de la Ulmeni. O pasageră s-a aruncat efectiv din mașină!

Scene extrem de rare: În județul Maramureș un tânăr în vârstă de 27 ani „a inaugurat” podul în șantier de la Ulmeni. O pasageră s-a aruncat efectiv din mașină!

Scene extrem de rare: În județul Maramureș un tânăr în vârstă de 27 ani „a inaugurat” podul în șantier de la Ulmeni. O pasageră s-a aruncat efectiv din mașină!

Imagini fabuloase vin din Ulmeni. Un tânăr urmărit de poliție „s-a proptit” cu mașina din dotare în podul veșnic în șantier care se construiește peste râul Someș. Asta nu înainte ca tânăra care îl însoțea să… sară din autoturism.

Povestea s-a consumat duminică seară. În Hideaga, un echipaj de poliție i-a făcut semn șoferului în cauză să tragă pe dreapta, pentru un control de rutină. Tânărul în vârstă de 27 ani a dat semne că ar vrea să oprească dar când s-a apropiat a demarat în trombă. Pentru o vreme polițiștii i-au pierdut urma.

La ora 23,33, un apel la 112 a semnalat producerea unui accident de circulație pe podul nefinalizat de la Ulmeni. La fața locului, polițiștii nu l-au găsit pe șofer, dar au găsit o tânăr în vârstă de 21 ani. Aceasta a relatat faptul că s-a aruncat din mașină în momentul în care tânărul șofer și-a manifestat intenția de a traversa râul Someș pe podul aflat încă în șantier. Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale dar nu a rămas internată. Tânărul conducător auto s-a dovedit că era fără permis de conducere, astfel că se va alege cu dosar penal. Și nu doar atât. El va fi sancționat pentru neoprirea la semnalele polițiștilor, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

„A rămas cu autoturismul suspendat pe pod în timp ce fugea de polițiști! Azi-noapte, la ora 23.33, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.J. 182B, în apropierea podului care face legătura între localitățile Chelința și Ulmeni a avut loc un accident rutier de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, suspendat pe podul închis circulației rutiere, fiind în stadiul de construcție. Ulterior, în ambulanță, polițiștii au identificat o tânără de 21 de ani, care a relatat faptul că, în timp ce o cunoștință o conducea cu autoturismul spre domiciliu, au fost opriți de un echipaj de poliție în localitatea Hideaga. Conducătorul auto a a demarat în trombă de lângă polițiști, fără a mai prezenta documentele de control, având ca direcție de mers podul care face legătura între localitățile Chelința și Ulmeni. Ulterior, știind că podul nu este pus în circulație, tânăra de 21 de ani a sărit din autoturism în timpul mersului, de pe scaunul din dreapta față. Autoturismul a intrat pe rampa improvizată a podului, unde a rămas suspendat. Tânăra a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceasta nu a rămas internată sub supraveghere medicală. Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 27 de ani, iar în urma verificărlilor efectuate au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea stării de fapt și în vederea luării măsurilor legale care se impun sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu