Share
Scandal monstru între camarazi. La marginea Maramureșului un bărbat i-a tăiat gâtul colegului. Victima este un bărbat din Botoșani! (FOTO)

Scandal monstru între camarazi. La marginea Maramureșului un bărbat i-a tăiat gâtul colegului. Victima este un bărbat din Botoșani! (FOTO)

Scandal monstru între camarazi: La marginea Maramureșului un bărbat i-a tăiat gâtul colegului. Victima este un bărbat din județul Botoșani!

Caz de violență extremă în județul Maramureș. Un bărbat și-a înjunghiat un coleg tocmai în gât. Gravitatea faptei intră clar la tentativă la omor, conform procedurilor în vigoare.

Incidentul a avut loc chiar în seara Zilei Naționale a României. Un bărbat în vârstă de 60 ani i-a tăiat efectiv gâtul unui coleg de muncă, respectiv un bărbat în vârstă de 46 ani din județul Botoșani. Se pare că cei doi s-au luat la harță, moment în care primul a sărit la gâtul celuilalt. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Victima se afla în șoc hipovelmic. În urma manevrelor medicale, bărbatul rănit a fost readus la viață și transportat direct în sala de operație. Vorbim despre tentativă la omor.

„Azi, 01 decembrie, la ora 19:08, lucrătorii Poliției orașului Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din județul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător în zona gatului unui bărbat de 46 de ani din județul Botoșani, ambii fiind îngrijitori de animale în cadrul fermei. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana banuită de comiterea faptei a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției orașului Seini. În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Foto – Baia Mare TV


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu