Share
S-a stins din viață tatăl părintelui Vasile Fodoruț

S-a stins din viață tatăl părintelui Vasile Fodoruț

Momente de grea încercare sufletească pentru familia părintelui Vasile Fodoruț, parohul Bisericii ”Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, unul dintre cei mai apreciați preoți din comunitatea băimăreană.

”Cu inimi grele și cu profundă tristețe, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru tată și bunic Fodoruț Vasile. Un stâlp al familiei noastre, un suflet bun și iubitor, ne-a părăsit lăsând în urmă o mare de amintiri prețioase”, este mesajul familiei Fodoruț.

Priveghiul va avea loc miercuri, 28 februarie, de la ora 18:00, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” situată pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Membrii familiei îi invită pe doritori să se alăture lor în aceste momente de reculegere și rugăciune pentru sufletul tatălui părintelui.

Înmormântarea va avea loc joi, 29 februarie, începând cu ora 12:00, la Biserica de lemn „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare. ”Vom merge împreună pe ultimul drum, însoțindu-l pe bunicul nostru către locul de odihnă întru Înviere. Ne împreunăm în doliu și sperăm că veți fi alături de noi în aceste momente de adâncă contemplație. Să ne unim inimile și rugăciunile pentru sufletul bun care ne-a părăsit!”, spun, cu tristețe, membrii familiei Fodoruț.

Dumnezeu să-l odihnească! Suntem alături de familia îndoliată!

C.Ț.

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu