Share
Hramul Paraclisului Episcopal „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din incinta Centrului Eparhial;  Slujba se va ține fără credincioși

Hramul Paraclisului Episcopal „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din incinta Centrului Eparhial; Slujba se va ține fără credincioși

Sâmbătă, 21 noiembrie, va fi sărbătorit hramul Paraclisului Episcopal „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din incinta Centrului Eparhial din Municipiul Baia Mare.

Cu acest prilej, Sfânta Liturghie va fi săvărșită de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, Întâistătătorul Eparhiei noastre, slujba având un caracter privat, fără participarea credincioșilor.

Slujba Sfintei Liturghii va fi transmisă online, pe Pagina Oficială de Facebook a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, și pe postul Maramureș TV.

Paraclisul din incinta Centrului Eparhial a fost construit între anii 1994 și 2004, odată cu noua aripă a sediului. Pictura a fost executată de către artistul iconar Ioan Botiș. A fost târnosit la data de 21 noiembrie 2004 de vrednicul de pomenire Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Justinian și de Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, primind hramul „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”.

Lasă un comentariu