Share
Regal auto în Maramureș!: Tuning Fest va avea loc duminică, 18 iulie, în orașul Seini. Vezi ce surprize îi așteaptă pe participanți! (FOTO)

Regal auto în Maramureș!: Tuning Fest va avea loc duminică, 18 iulie, în orașul Seini. Vezi ce surprize îi așteaptă pe participanți! (FOTO)

Regal auto în Maramureș, în acest weekend. Orașul Seini va fi, duminică, 18 iulie, gazda ediției 2021 a Tuning Fest. Evenimentul va avea loc începând cu ora 09.00, chiar în centru, în zona sediului poliției și a pieței agroalimentare.

Se anunță un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, întrucât va fi atât expoziție auto de mașini tunate cât și concursuri diverse. Competițiile vor viza proprietarii de autoturisme în primul rând, însă se anunță și un extraordinar concurs de skandenberg, în premieră.

Andy Puha, cel care este organizatorul evenimentului, a detaliat pentru DirectMM.ro ce va fi la cel mai complex eveniment cu acest specific din Maramureș, organizat din 2015 încoace. Acesta a explicat faptul că nu va fi o simplă expoziție de autoturisme modificate, așa cum poate s-a obișnuit lumea, ci vor fi multe concursuri. O noutate este un concurs de sound auto destinat mașinilor modificate în acest sens, după exemplul celui modificat de Viper X, Golf-ul 4 din fotografia de deschidere. Vor participa și alte mașini din țară.

Totodată organizatorii evenimentului arată că va exista un concurs de îndemânare, care va fi atât destinat celor profesioniști cât și începătorilor, întrucât vor fi două clase diferite. Va avea loc și un „concurs de frumusețe” dintre supermașinile de zeci de mii de euro care vor fi prezente la Seini. Va exista și o expoziție de motociclete, anunțându-și prezența peste 90 rideri. Printre altele se va organiza și un concurs mai special care se referă strict la puterea sistemului de evacuare, în care se va folosi și un skateboard. Totodată, se vor oferi premiile pentru cea mai frumos vopsită mașină, respectiv pentru cea mai frumos colantată mașină. O noutate absolută o va constitui concursul de skandenberg. Campionul național Ștefan Tamaș și celebrul sportiv maramureșean Olimpiu Făt vor fi arbitrii competiției, arată organizatorul Andy Puha pentru DirectMM.ro. Așadar una peste alta se anunță o zi de distracție maximă și mii de cai putere pe metru pătrat.

C.Ț.

Lasă un comentariu