Share
Recunoaștere: Maramureșul, înscris pe lista New York Times de destinații de vacanță în vreme de pandemie. Ce a publicat prestigioasa publicație (FOTO)

Recunoaștere: Maramureșul, înscris pe lista New York Times de destinații de vacanță în vreme de pandemie. Ce a publicat prestigioasa publicație (FOTO)

Frumusețea Maramureșului primește, încă o dată, recunoaștere internațională. În fapt, regiunea noastră și Bucovina au fost înscrise pe lista New York Times de destinații de vacanță în vreme de pandemie.

Ziarul american le-a cerut cititorilor recomandări, iar din cele peste 2000 de sugestii, au fost alese 52, printre care și cele din România.

România a fost recomandată de Ivan Stoler. Crescut într-o familie de basarabeni, el a relatat că nu i se povestise anterior despre frumusețea peisajelor din țară.

„Un mod de viață dispărut” – așa este descrisă România în paginile publicației americane New York Times, care propune țara noastră ca destinație de vacanță pe timp de pandemie de COVID-19.

„Drumurile noroioase, dealurile ondulate, fermele, fânețele și căruțele trase de cai arătau un mod de viață dispărut. Pe marginea drumului românii vindeau niște cazane de alamă pentru a face țuică de prune”, a remarcat Ivan Stoler.

Acesta a mai povestit că, la ieșirea din Piatra Neamț, a fost uimit de un gard de fier forjat pe care se afla Steaua lui David. De asemenea, el a recomandat mănăstirile pictate din Bucovina.

Pe lista New York Times au mai fost incluse destinații precum medina din Marrakesh, Camino de Santiago și Cordoba, din Spania, Dakar (Senegal), biserica St James the Less din Anglia, muntele Nanda Devi din India sau traseul Laugavegur din Islanda, a mai notat digi24.ro.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu