Share
Rata de infectare în Maramureș: Trei comune și două orașe, în top 5, în ultimele 14 zile. Vezi situația în fiecare localitate în parte (DOCUMENT)

Rata de infectare în Maramureș: Trei comune și două orașe, în top 5, în ultimele 14 zile. Vezi situația în fiecare localitate în parte (DOCUMENT)

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Maramureș a făcut public astăzi, 21 septembrie, raportul săptămânal în ceea ce privește situația cazurilor de COVID-19 înregistrate în județ, în fiecare localitate în parte.

Astfel, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în ultimele 14 zile, în Sighetu Marmației (108), Baia Mare (88), Borșa (20), Baia-Sprie (19), Leordina (17), Moisei (16), Vișeu de Sus (15), Săliștea de Sus (13). În ceea ce privește numărul persoanelor sub 19 ani, cazuri s-au înregistrat în Baia Mare (5), Sighetu Marmației și Giulești (2), Vișeu de Jos, Bogdan Vodă, Repedea și Poienile de sub Munte (1).

Însă, numărul de cazuri înregistrate în ultimele 14 zile într-o unitate administrativ-teritorială (UAT) nu e tot una cu incidența la 1.000 de locuitori. În acest clasament nedorit, prima poziție este ocupată de comuna Leordina (7,20 / 17 cazuri în 14 zile), urmată, la mare distanță, de o altă comună, Bogdan Vodă (2,69 / 8 cazuri în 14 zile). Pe locul al treilea se află un oraș, Săliștea de Sus (2,60 / 13 cazuri în 14 zile), iar apoi municipiul Sighetu Marmației (2,51 / 108 cazuri în 14 zile), respectiv comuna Giulești (2,20 / 7 cazuri în 14 zile). În ceea ce privește această incidență, urmează, în clasament, Bistra, Moisei, Călinești, Câmpulung la Tisa și Rozavlea.

Vom vedea în ce măsură aceste date vor schimba, din nou, scenariile de funcționare a școlii. Vom reveni cu detalii! Atașat, documentele oficiale ale DSP Maramureș în ceea ce privește rata de infectare (incidența la mia de locuitori) și situația pe localități a noilor cazuri confirmate în ultimele două săptămâni.

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Minciuni!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu