Share
Răsturnare de situație în cazul primăriei din Vâlcea executate silit pentru datoriile la lăutarii care i-au acționat în judecată!

Răsturnare de situație în cazul primăriei din Vâlcea executate silit pentru datoriile la lăutarii care i-au acționat în judecată!

Un acord de ultim moment permite primăriei Sutești din județul Vâlcea să-și păstreze microbuzele școlare pe care era gata să le vândă ca să achite o datorie către muzicanții care au cântat la o sărbătoare locală, arată digi24.ro.

Aseară s-a ajuns la o înțelegere între asociația artiștilor care au concertat în urmă cu 9 ani în localitatea Sutești și primărie, pentru plata eșalonată a datoriei de jumătate de milion de lei. În aceste condiții, mai arată digi24.ro,licitația pentru a vinde microbuzele școlare și utilajele primăriei a fost anulată.

Acordul prevede ca autoritățile locale să le plătească artiștilor câte 18.000 de lei pe lună, timp de 30 de luni. Acest lucru înseamnă că, timp de 30 de luni, municipalitatea nu va mai avea deloc bani pentru investiții, mai arată jurnaliștii de la digi24.ro, care au făcut public cazul în data de 4 mai 2022, dar povestea este mai veche.

Totul a început în 2013, când primăria comunei Sutești a organizat zilele comunei și a invitat mai mulți artiști să cânte la eveniment. Printre aceștia s-a numărat și o formație din Satu Mare, căreia primăria nu i-a plătit onorariul. Formația a dat municipalitatea în judecată și a avut câștig de cauză. Acum, datoria primăriei se ridică la 520.000 de lei. Actualul primar spune că îl va da în judecată pe fostul edil pentru a recupera acești bani, mai arată sursa citată în acest articol.

Foto – adevarul.ro

Citește și

Primărie din Vâlcea executată silit din cauza datoriilor la lăutari. A scos la licitație microbuzele școlare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu