Share
Probleme în Baia Mare: Străzile secundare din cartierele municipiului, uitate, din nou, de autorități. „Ne-a luat, iarăși, iarna prin surprindere?” (FOTO)

Probleme în Baia Mare: Străzile secundare din cartierele municipiului, uitate, din nou, de autorități. „Ne-a luat, iarăși, iarna prin surprindere?” (FOTO)

Iarna a luat, din nou, prin surprindere autoritățile băimărene. Utilajele pentru deszăpezire au ieșit cu întârziere în teren pentru a degaja omătul depus pe carosabil.

Nici principalele artere rutiere nu au fost curățate ca la carte, ce să mai vorbim despre străzile secundare, uitate, ca de fiecare dată, semn că deszăpezirea se face, mai degrabă, în teorie decât la nivel de practică.

Nici până la orele amiezii, multe străzi secundare nu simțiseră eficiența utilajelor pentru deszăpezire, fapt care a generat nemulțumiri în rândul șoferilor. „La ora 07.40, era dezastru prin cartierul Săsar. Nici pe Independenței, nici pe Victoriei sau Caragiale nu era în regulă, ce să mai vorbim despre străzile adiacente?”, a scris Mihai pe o rețea de socializare. „Mașinile de deszăpezire sunt doar pentru lapoviță. Acum sunt înapoi în expoziție”, a comentat ironic Ovidiu. „Ce au făcut până acum, toată iarna? I-a luat iarna prin surprindere? Au avut timp suficient să se pregătească”, a fost de părere Emilia.

Interesant este faptul că, în urmă cu numai două zile, autoritățile anunțau că anul acesta suntem mai pregătiți ca niciodată, având o flotă de 60 utilaje pregătite și 70 de oameni gata să facă față situației. S-a vorbit despre faptul că, anul acesta, se va da o atenție deosebită cartierelor, plasate, mai mereu, pe ultimul plan. S-a vorbit!… Problema cea mare este faptul că vremea nu se va încălzi, ci dimpotrivă. Iar dacă zăpada nu se va topi, puțin probabil dacă temperaturile nu vor trece de 0 grade nici măcar ziua, iar noaptea va fi ger, situația ar putea genera neplăceri în rândul cetățenilor nevoiți să înfrunte zăpada înghețată.

DirectMM.ro

 

1 Comentariu în această postare

  1. Cosma Calin

    Iar au fost surprinsi. Pe Independentei umbla si cand e curat,mai mult nu au lama de cauciuc astfel rad si asfaltul.

    Răspunde

Lasă un comentariu