Share
Preșcolarii și educatoarele Grădiniței Nr. 28 Baia Mare au confecționat decorațiuni de Crăciun pentru o cauză nobilă (FOTO)

Preșcolarii și educatoarele Grădiniței Nr. 28 Baia Mare au confecționat decorațiuni de Crăciun pentru o cauză nobilă (FOTO)

Pentru că e luna cadourilor, aveți posibilitatea să oferiți daruri de suflet celor dragi, dar să și faceți o faptă bună în același timp.

Mai exact, în cadrul proiectului de Service-Learning, școli în folosul comunității, „Împreună, pentru o lume mai bună”, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 28 Baia Mare – reprezentată prin director Marișca Morari – sprijiniți de educatoarele Ileana Câmpian, Mariana Hote, Doris Lazăr, Minerva Mare, Gabriela Orosz, Monica Petrovan, Melissa Petrule, Eliza Tentiș și Bianca Uivaroși, au confecționat decorațiuni de Crăciun. Acestea sunt oferite Asociației Rotaract Baia Mare pentru strângerea de fonduri din cadrul proiectului „Joaca e pentru toți”.

Banii obținuți din vânzarea produselor sunt destinați pentru îmbunătățirea serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități, prin amenajarea parcului destinat lor.

Produsele le puteți achiziționa de la Târgul Caritabil de Crăciun din Parcul Mara din Baia Mare, care va avea loc în perioada 5 – 23 decembrie.

Decorațiunile sunt minunate, câteva dintre ele le puteți vedea în fotografiile de mai jos.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu