Share
Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula a susținut în Vișeu de Jos conferința „Înălțarea Domnului și Bucuria Pogorârii Duhului Sfânt”

Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula a susținut în Vișeu de Jos conferința „Înălțarea Domnului și Bucuria Pogorârii Duhului Sfânt”

Joi, 13 iunie, de Praznicul Înălțării Domnului, Căminul Cultural Vișeu de Jos a găzduit un eveniment special.

Este vorba despre conferința „Înălțarea Domnului și Bucuria Pogorârii Duhului Sfânt”, aceasta fiind susținută de Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula.

„Hristos S-a înălțat!

Am avut plăcerea și onoarea de a-l avea alături de noi pe Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula. Ca fiu al satului nostru și un vișeuan autentic, părintele vorbește cu dragoste de locurile natale, de Valea Iliței, unde a descoperit pentru prima dată iubirea față de Dumnezeu.

Carisma sa, dăruirea totală și abilitatea de a comunica eficient atrag constant credincioși în biserică și la conferințe, aceștia fiind dornici să îi asculte învățăturile. Pe lângă slujirea religioasă, părintele Necula și-a dedicat timpul și scrisului, împărtășind cunoștințele și experiențele sale. A venit să ne ofere un cuvânt de învățătură și să fie alături de cei dragi, vișeuanii.

Vă mulțumim, părinte, pentru tot! Doamne ajută!”, se precizează pe pagina Centrului Cultural Vişeu de Jos.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu