Share
Povestea unei fapte minunate!: Turul României, în pași de alergare… a ajuns și în Baia Mare! Dănuț Cernat, felicitat în Maramureș! (FOTO)

Povestea unei fapte minunate!: Turul României, în pași de alergare… a ajuns și în Baia Mare! Dănuț Cernat, felicitat în Maramureș! (FOTO)

Joi, 22 iulie, în Maramureș a ajuns Dănuț Cernat, polițistul maratonist care a început o campanie intitulată „Turul României în pași de alergare”.

După aproape 1.200 kilometri parcurși, Dănuț Cernat, fost politist in cadrul Poliției Capitalei, este în județul Maramureș. Campania este derulată în sprijinul copiilor polițiștilor care au decedat de COVID-19.

Dănuț Cernat este polițistul maratonist care începând cu 1 iunie, Ziua Internațională a copilului, a deschis paginile unei povești pe care el însuși o scrie în pas de alergare, pentru copiii polițiștilor care au murit răpuși de virusul ce se află deja, de ceva vreme, printre noi.

În municipiul Baia Mare, Dănuț Cernat a fost felicitat de către Ionel Todoran, inspectorul șef al IPJ, respectiv conducerea Instituției Prefectului Județului Maramureș, pentru implicarea în apărarea valorilor sociale și activităților de promovare a profesiei de polițist. Polițiștii maramureșeni îl felicită pentru inițiativă și îi doresc succes în aventura sa, ca frumoasa poveste începută să aibă un final fericit!

Vă așteptăm să vă alăturați acestei campanii în orice fel puteți: fie prin donații în conturile RO93BRDE410SV36475774100 – în lei, RO25BRDE450SV05758454500 – în euro, fie să-l întâmpinați pe Dănuț Cernat în traseul lui și să-i oferiți sprijinul vostru moral sau pur și simplu o sticlă de apă ori să distribuiți demersul său. Din Maramureș, Dănuț Cernat s-a îndreptat către Satu Mare.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu