Share
Podcastul lui Mihai Morar cu PS Părinte Episcop Iustin a fost publicat; Un dialog plin de învățăminte

Podcastul lui Mihai Morar cu PS Părinte Episcop Iustin a fost publicat; Un dialog plin de învățăminte

Înainte de Paști, Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare a fost gazda unui eveniment deosebit și anume filmarea podcastului „Fain și Simplu” al jurnalistului Mihai Morar, fiu al Maramureșului. Acesta l-a avut „partener” de dialog pe Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Ieri, 23 mai, filmarea a fost publicată pe Youtube. Un dialog frumos, deschis, plin de învățăminte, menit să-i ajute pe oameni, să-i încurajeze să răzbească în aceste vremuri tulburi.

„Mai știm cum arată decența? Bunătatea? Și care sunt calitățile care ne fac viața armonioasă?
Întoarce-te la matcă, în decorul superb al Catedralei Sfânta Treime din Baia Mare, alături de Părintele Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

În lumea tot mai alertă și în schimbare de astăzi, există mai departe păstrătorii tradițiilor care ne-au format ca neam și care ne definesc ca oameni. Mai este însă azi rolul Bisericii unul decisiv în societate? Mai este ea utilă? Descoperă virtuțile pe care poate le-ai uitat, ca și acțiunile mai puțin popularizate ale Bisericii Ortodoxe, într-un dialog deschis și tranșant între cel supranumit „Episcopul Copiilor” și Mihai Morar.

În inima spirituală a Maramureșului… la Fain & Simplu”, se precizează în descrierea podcastului.

Dați click mai jos și urmăriți întreg video.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu