Share
Patrupezi răsfățați la Adăpostul public de câini

Patrupezi răsfățați la Adăpostul public de câini

În ultima perioadă, veștile despre câini abandonați, aduși la adăpost, nu se mai sfârșeau. Angajații au fost puși în situații dificile, pentru a găsi soluții pentru bietele animale. Resursele limitate pentru îngrijirea acestora și capacitatea limitată a adăpostului i-a determinat de cele mai multe ori să apeleze la oamenii de bună credință. Unii au ajutat financiar iar alții au adoptat patrupezi.

În săptămâna care s-a încheiat, reprezentanții Adăpostului public de câini Baia Mare au primit vizita echipei de voluntari de la „Ein Herz fur Streuner”, compusă din opt membri, care au fost alături de animale pe tot parcursul celor 7 zile. Cățeii au fost alintați peste măsură, periați, fotografiați și evaluați comportamental, în vederea unei bune promovări spre adopție. Datorită acestei organizații, sute de animale și-au găsit stăpâni.

Este important ca proprietarii de animale să fie conștienți de responsabilitatea pe care o implică îngrijirea unui animal de companie. În plus, campaniile de sterilizare și educarea publicului pot ajuta la reducerea numărului de câini abandonați. De asemenea, sprijinirea adăposturilor prin donații și voluntariat poate face o diferență semnificativă în viața patrupezilor.

Lăcrimioara ZOTA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu