Share
Orășelul copiilor își mută cartierul în parcul Regina Maria

Orășelul copiilor își mută cartierul în parcul Regina Maria

Duminică, 16 iunie 2024, între orele 13.00-17.00, Orășelul Copiilor își mută cartierul în Parcul Regina Maria din Baia Mare. Asociația Amicus Baia Mare, împreună cu Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, va organiza ediția cu numărul 7 a evenimentului „Orășelul Copiilor”.
 Copiii vor putea experimenta meseriile de polițist, medic, pompier si se vor putea bucura de activități educative, recreative și sportive precum și de cadouri și surprize. La finalul evenimentului va fi o tombolă, prin care se vor putea câștiga diferite jucării iar elevii de la clasa V-a până la clasa a VIII-a vor putea câștiga unul dintre cele 10 locuri gratuite în tabăra Exploratorilor din perioada 21-28 iulie de la Crasna Vișeului din județul Maramureș. „Nu ratați acest eveniment unic din anul acesta!”, ne transmite Asociația Amicus.
Proiectul, inițiat de Asociația Studențească AMICUS, are ca scop familiarizarea copiilor cu atribuțiile instituțiilor publice și serviciilor de protecție socială, fiecare instituție participantă având standuri de prezentare atractive, pe înțelesul celor mici.
Lăcrimioara ZOTA

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu