Share
O victorie în premieră: Olimpiu Făt, maramureșeanul devenit campion mondial. Sportivul Unirii Șișești a adus astfel argintul țării noastre!

O victorie în premieră: Olimpiu Făt, maramureșeanul devenit campion mondial. Sportivul Unirii Șișești a adus astfel argintul țării noastre!

O victorie în premieră! Olimpiu Făt, maramureșeanul devenit campion mondial. Sportivul Unirii Șișești a adus astfel argintul țării noastre!

Sport al Unirii Șișești, Olimpiu Făt, a obținut o performanță fantastică la Campionatul Mondial de Skandenberg, disputat în Capitala României în intervalul 26 noiembrie – 3 decembrie.

Multiplu campion național și vicecampion mondial, maramureșeanul în vârstă de 46 ani, a reușit să își treacă în palmares la ediția din acest an titlul mondial la Masters, categoria -100 kg. ”Un drum lung, greu și frumos, un vis devenit realitate pentru că am completat palmaresul și cu titlul de campion mondial la skandenberg 2021”, a scris sportivul pe contul său de Facebook.

La evenimentul disputat în București, au participat peste 1.200 de participanți, din 42 de țări. Clubul Sportiv Unirea Șișești a fost prezent cu 10 sportivi. Evoluție frumoasă a avut și Ionuț Tomoioagă a cucerit medalia de argint la categoria -90 kg. Unirea Șișești a fost reprezentată la această competiție de Olimpiu Făt, Ionuț Tomoioagă, Bogdan Ghișa, Erik Hering, Ștefan Tamaș, Giorgio Boca, Raul Roșu, Romeo Pava, Flaviu Goia, Dinu Dobrean.

Trebuie spus faptul că țara noastră a obținut locul doi în clasamentul general pe națiuni, iar asta fără îndoială, și datorită medaliei de aur obținute de cunoscutul campion Olimpiu Făt. Felicitările noastre!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu