Share
O nouă alertă Salvamont: În județul Maramureș un tânăr a primit urgent ajutorul salvatorilor montani după ce s-a accidentat la nivelul glenzei! (VIDEO ȘI FOTO)

O nouă alertă Salvamont: În județul Maramureș un tânăr a primit urgent ajutorul salvatorilor montani după ce s-a accidentat la nivelul glenzei! (VIDEO ȘI FOTO)

O nouă alertă Salvamont! În județul Maramureș un tânăr a primit urgent ajutorul salvatorilor montani după ce a suferit astăzi un traumatism la nivelul gleznei.

Ziua de sâmbătă 9 octombrie a adus o nouă acțiune pentru specialiștii Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș. De această dată, s-a întâmplat în aria Crestei Cocoșului.

Prin 112 s-a anunțat faptul că o persoană de sex masculin a suferit un accident în apropiere de Creasta Cocoșului. Băiatul aflat în drumeție a suferit un traumatism al membrului inferior, aflându-se așadar în imposibilitatea de a mai umbla. Echipele SPJ Salvamont Maramureș aflate în teren s-au deplasat in zona menționată pentru a acorda primul ajutor si a transporta persoana accidentată la echipajul medical.

Băiatul în vârstă de 25 ani a fost recuperat și transportat cu targa UT2000 până la baza Crestei Cocosului, unde a fost îmbarcat în mașina de intervenție a SPJ Salvamont Maramureș. Tânărul a suferit un traumatism al membrului inferior stâng la nivelul gleznei. Deplasarea accidentatului s-a facut până la intrarea în Mina Șuior, unde echipajul SMURD a avut acces auto și unde accidentatul a fost preluat, iar ulterior transportat la unitatea medicală de urgenţă din Baia Mare. Ar mai fi de precizat faptul că salvatorul montan Alberto Cristauldi, care se afla în zonă, a anunțat accidentul și, întrerupându-și drumeția, a dat o mână de ajutor colegilor de la SPJ Salvamont Maramureș. Misiunea s-a încheiat. Salvatorii montani rămân în dispozitiv până la finalul zilei.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu