Share
O intervenție mai deosebită: Astăzi, un puiuț de pisică salvat în Baia Mare de pompieri după ce a rămas captiv într-un perete de rigips, într-un magazin (FOTO)

O intervenție mai deosebită: Astăzi, un puiuț de pisică salvat în Baia Mare de pompieri după ce a rămas captiv într-un perete de rigips, într-un magazin (FOTO)

O intervenție mai deosebită! Astăzi, un puiuț de pisică salvat în Baia Mare de pompieri, după ce a rămas captiv într-un perete de rigips al unui magazin din municipiu. Micuța a fost adoptată rapid.

Iubirea față de animale ne facem categoric mai buni. Sensibilitatea micilor necuvântătoare ne determină să înțelegem mai bine ce înseamnă iubirea. Glasul speriat al unei pisicuțe captive a oferit o lecție de viață astăzi, 25 august. Iată cum s-a întâmplat totul, într-un magazin din zona Piața Revoluției!

„Un mare, mare mulțumesc ISU Maramureș pentru seriozitatea și implicarea de care ați dat dovadă azi! Chapeau bas! Să vă povestesc, în mare, că a fost o întreagă tevatură: într-o cabină de probă dintr-un outlet se auzea un mieunat disperat de pisică, pisica nicăieri, mieunatul venea undeva din perete! Da! Mieunat din perete! Mi s-a strâns stomacul de milă și neputință când auzeam atâta disperare în glăscioru’ ăla!

Mieunatul era de ieri, nu s-a putut face nimic intr-o zi și jumătate din cauză de miserupism (nu din partea ISU). Să nu o mai lungesc, am sunat la ISU, iar în câteva minute au venit la fața locului trei domni foarte empatici și dornici de a rezolva problema! Și au rezolvat-o! Puiuțul de pisică a fost scos din perete teafăr și nevătămat și adoptat pe loc de o domnișoară, clientă a magazinului, disperata și ea de a salva pisicul! Domnilor, vă mulțumesc mult! Pentru toată omenia de care ați dat dovadă”, arată băimăreanca Lăcrimioara Andrean. Felicitări pentru omenia dovedită de cei implicați!

C.Ț., L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu