Share
O faptă foarte frumoasă: Gestul unui copil grec i-a impresionat pe pompierii români! Le-a dat plăcinte și porumb fiert ca mulțumire! (FOTO)

O faptă foarte frumoasă: Gestul unui copil grec i-a impresionat pe pompierii români! Le-a dat plăcinte și porumb fiert ca mulțumire! (FOTO)

Gestul făcut de copilul grec din imagine i-a sensibilizat pe militarii din România care se luptă cu flăcările în Grecia. Un copil le-a oferit plăcinte și porumb fiert!…

Mărturia a fost făcută de reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) pe pagina oficială de Facebook, pe care o vom reda aici acum!

„Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”.

Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor.
O mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat în această dimineață pe colegii noștri. A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul.

În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare. Mulțumim, Grecia! Notă: Din motive de protecție a datelor cu caracter personal, parte din imagine a fost blurată, potrivit prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679”, mai arată reprezentanții IGSU.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu