Share
O altfel de intervenție de salvare: Pui de uliu, scos din ape de ranger. S-a întâmplat în Cheile Lăpușului. Explicațiile specialistului (VIDEO)

O altfel de intervenție de salvare: Pui de uliu, scos din ape de ranger. S-a întâmplat în Cheile Lăpușului. Explicațiile specialistului (VIDEO)

Situație neobișnuită în Cheile Lăpușului, județul Maramureș, zilele trecute. Rangerul Viorel Coroian a salvat de la moarte un pui de uliu, aproape de Buteasa Pod.

S-a întâmplat în zona Buteasa, după cum a descris chiar salvatorul micii păsări, speriate la început, dar fericită că a reușit să supraviețuiască.

„Este vorba despre un pui de uliu căzut în apă și am reușit să îl scot. Am verificar starea lui fizică, deci nu are aripile rupte, nici picioarele, nici plastic înghițit sau alte aspecte de acest gen, adică chestiuni care i-ar putea întrerupe starea sa de a-și procura hrană, deci este un pic de speriat, însă poate să zboare. E speriat, dar sper să fie ajutat cu hrana existentă”, a zis rangerul Viorel Coroian.

C.Ț.

Foto – deschidere, ilustrativă, public domain, animalzoo.ro

Uliu șorecar scos din apele Lăpușului

Pui de uliu salvat în timpul unei acțiuni de monitorizare a speciilor și habitatelor efectuate în Cheile Lăpușului. Puiul a fost găsit în apă de rangerul Viorel Coroian.

Gepostet von Cheile Lăpușului am Samstag, 11. Juli 2020

 

1 Comentariu în această postare

  1. Meleg Andrei

    Numa” sanatate si mult respect pt d-l ranger!

    Răspunde

Lasă un comentariu