Share
Noul apel la caritate: În județul Maramureș o familie căreia i-a ars casa toată are acum trebuință de ajutorul nostru al tuturor! Iată cum poți deveni sprijin!

Noul apel la caritate: În județul Maramureș o familie căreia i-a ars casa toată are acum trebuință de ajutorul nostru al tuturor! Iată cum poți deveni sprijin!

Noul apel la caritate: În județul Maramureș o familie căreia i-a ars casa toată are acum trebuință de ajutorul nostru al tuturor! Iată cum poți deveni sprijin!

Joi, 24 martie, DirectMM.ro v-a prezentat cazul familiei care a rămas fără acoperiș deasupra capului de loc din orașul Cavnic. Astăzi, vineri, 25 martie, vă supunem atenției un nou caz, de această dată în orașul Tăuții Măgherăuș.

Așadar lansăm un apel având speranța unității din comunitatea noastră! Familia în cauză locuiește pe Valea Nistrului. „În noaptea de 21-22 martie, agoniseala de o viață a trei familii a fost mistuită de flăcări, în urma unui incendiu izbucnit în gospodăria familiilor Lar de pe Valea Nistrului.

Când am vorbit cu familia rămasă peste noapte fără acoperiș, mi-au spus că „nu așteptăm pomană, vom munci și ne vom reface casa” și cu siguranță așa vor face, vor munci enorm dar singuri le va fi cumplit de greu. Noi suntem o comunitate care își ajută semenii la necaz așadar, fac un apel către cei care doriți și puteți să veniți în sprijinul fam. Lar, să-i ajutăm, mână de la mână, să-și refacă locuința. Pentru aceasta puteți contacta direct familia sau puteți depune orice sumă în lei în contul deschis la ING Bank : RO61INGB0000999910872155 pe numele Lar Violeta sau număr de telefon 0740700206 Violeta Lar. Împreună putem mai mult, împreună suntem mai puternici! Mulțumesc!”, arată Florina Matei, președintele Asociației „Comunicaţi cu Noi”.

Florina Matei arată pentru DirectMM.ro că familia Lar este alcătuită din soț, soție, cei doi copii ai lor și soțiile lor și copii lor, fiecare câte doi. Practic, vorbim despre un total de șase adulți și patru copii, cu toții minori. Casa era nouă și era construită pe două nivele, având trei apartamente.

Dar iată ce a rămas în urma incendiului devastator! Au rămas bunuri arse de flăcările care au cuprins casa familiei. Așadar ar fi de bun augur să le sărim în ajutor și să oferim un exemplu de unitate maramureșeană.

Iar acum o rugăminte! S-a tot vorbit de-a lungul acestei perioade, de când a izbucnit criza ucraineană, că românii sunt prea preocupați de soarta vecinilor de la nord și prea puțin de cea a semenilor conaționali (o aberație, întrucât acțiuni cu caracter social se fac permanent, indiferent că au nevoie de ajutor români sau ucraineni, iar țara vecină se află, totuși, într-un război, deci nu este același lucru!)! Așadar, toți cei care doresc să fie de ajutor au acum ocazia să ajute o familie de români din orașul Cavnic, județul Maramureș! Atât cei care au reclamat că românii nu sunt ajutați, cât și cei care ajută permanent, fiind implicați în acțiuni sociale. Acești oameni au nevoie de ajutorul nostru! Acum este timpul fraternității! Este arma noastră!

C.Ț.

Citește și

Apel caritabil în comunitate: În județul Maramureș o familie căreia i-a ars casa toată are acum nevoie de ajutorul nostru al tuturor! Iată cum poți fi sprijin!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu