Share
Nouă numire în funcție! În județul Maramureș ISU are un nou inspector șef în persoana lt.col. Marian Pițiș. Vezi CV-ul acestuia, pe scurt!

Nouă numire în funcție! În județul Maramureș ISU are un nou inspector șef în persoana lt.col. Marian Pițiș. Vezi CV-ul acestuia, pe scurt!

Nouă numire în funcție: În județul Maramureș ISU are un nou inspector șef în persoana lt.col. Marian Pițiș. Vezi CV-ul acestuia, pe scurt!

Noutate importantă la una dintre cele mai importante instituții din județul nostru, cu atât mai mult din perspectiva acțiunilor de intervenție de urgență.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are un nou inspector șef, în persoana domnului locotenent-colonel ing. Pițiș Marian, începând cu data de 25 noiembrie 2021. Numirea în funcție survine concursului pentru ocuparea acestui post, organizat la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, promovat de către lt.col.ing. Pițiș Marian, în data de 20 octombrie 2021, arată reprezentanții ISU Maramureș.

Locotenent-colonel ing. Pițiș Marian a absolvit Facultatea de Pompieri, din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, în anul 2008. În același an, și-a început activitatea la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, în cadrul Inspecției de prevenire. Cea mai recentă funcție ocupată de către lt.col.ing. Pițiș Marian în cadrul I.S.U. Maramureș a fost cea de șef al Inspecției de prevenire, mai arată reprezentanții ISU Maramureș. Anterior șef la ISU a fost col. Pavel Baltaru, care a ocupat funcția din 1 octombrie 2018. Mai trebuie adăugat faptul că inspectorul șef al ISU Maramureș are funcția de vicepreședinte al CJSU Maramureș, așadar în contextul epidemiologic actual, funcția deținută începând de acum de Marian Pițiș este cu atât mai importantă. Îi dorim mult succes!

C.Ț.

1 Comentariu în această postare

  1. Un „om”nepotrivit din toate punctele de vedere într-un post potrivit și reprezentativ pentru județul nostru.Luand in considerare activitatea acestuia până în prezent,atât ca și coleg cât și ca și „om”cu un caracter îndoielnic și mârșav cred și credem că acesta nu își va duce cariera la sfârșit în acest județ unde e pândit la tot pasul de dușmani,semănând „vânt” mereu peste tot..ci va ajunge undeva în cealaltă parte a țării la „mitici” cu caracterul cărora se aseamănă și se confundă!La puțini ani in Maramureș!!

    Răspunde

Lasă un comentariu