Share
Modernizări la Sighetu Marmației. O stradă va deveni zonă pietonală și va fi o invitație pentru turiști, la produse tradiționale

Modernizări la Sighetu Marmației. O stradă va deveni zonă pietonală și va fi o invitație pentru turiști, la produse tradiționale

Se modernizează strada Vasile Alecsandri din Sighetu Marmației. Strada va deveni pietonală, după cum arată proiectul de investiții.

„Am predat constructorului amplasamentul pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Vasile Alecsandri care va fi transformată într-o zonă pietonală, modernă și funcțională. Ca urmare a intervențiilor prevăzute în proiect, va fi reabilitată astfel una dintre cele mai intens circulate zone din oraș, aflată în imediata apropiere a 3 instituții de învățământ și transformarea acesteia într-o piațetă modernă, dotată cu spații de recreere și zonă verde”, a precizat primarul Vasile moldovan.

Potrivit lui, zina va deveni pietonală și aici vor putea fi găsite produse tradiționale expuse de către producătorii locali.

„Zona va deveni atractivă, atât pentru sigheteni, cât și pentru turiștii aflați în tranzit prin oraș și care doresc să descopere produsele locale și tradiționale expuse spre vânzare de producătorii locali. Lucrările ce vor fi executate prevăd înlocuirea carosabilului, reamenajarea zonei și crearea de spații de recreere pe tronsonul dintre internatul Liceului Regele Ferdinand și strada Mihai Viteazu, în prima porțiune a străzii dorindu-se crearea unei piațete care să poată fi utilizată în multiple scopuri”, a spus primarul Vasile Moldovan.

Investiția are o valoare de 720.298 de lei, ar lucrările au demarat la începutul acestei săptămâni/


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu