Share
Mocănița, program special de sărbători

Mocănița, program special de sărbători

Sărbătorile în Maramureș au un farmec aparte. Iar asta o confirmă orice turist care a petrecut aici un Crăciun sau un Revelion. Dar parcă o vacanță în Maramureș nu e completă fără o plimbare cu Mocănița. Este unul dintre ultimele trenuri cu ecartament îngust, rămase în Europa. Chiar dacă în zilele de Crăciun și Anul Nou nu sunt organizate plecări, însă înainte și după, vizitatorii se pot bucura de vestitele plimbări cu trenul prin munți.

Pentru luna decembrie, oranziatorii au un program special. Astfel, sunt plecări în zilele de 15, 16, 17, 22 și 23. „După o scurtă vacanță de Crăciun, sunt programate plecări zilnice, din 26 decembrie până în 31 decembrie, începând cu ora 09.00”, arată organziatorii.

Mai trebuie spus că un traseu durează aproximativ șase ore, iar plecările sunt programate la ora 09.00 dimineața di  Stația CFF Vișeu de Sus.

Program special de sărbători

În perioada iernii, până în una aprilie, plecările au loc de joi până duminică. Iar în perioada de vară, din mai până în decembrie, plecările sunt programate zilnic.

Biletul pentru un adult costă 84 de lei, conform site-ului de unde pot fi achiziționate biletele online. Pentru un student sau pensionar, prețul este de 74 de lei. Iar pentru elevi de până la 16 ani, 56 de lei.

Prețul biletului include și un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare, un produs patiserie.
„Atât programul cât si pachetele oferite pentru Sărbătorile de Paște și de Crăciun diferă față de programul obișnuit”, mai arată organizatorii, menționând că toate informațiile se găsesc pe site.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu