Share
Miss Universitaria ediția 2022: Ana Șerba, câștigătoarea în Maramureș anul acesta a titlului frumuseții! E foarte fericită acum tânăra carismatică!

Miss Universitaria ediția 2022: Ana Șerba, câștigătoarea în Maramureș anul acesta a titlului frumuseții! E foarte fericită acum tânăra carismatică!

Miss Universitaria ediția 2022: Ana Șerba, câștigătoarea în Maramureș anul acesta a titlului frumuseții! E foarte fericită acum tânăra carismatică!

Joi, 8 decembrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a găzduit ediția 12 a concursului devenit deja o tradiție, Miss Universitaria, eveniment organizat de Liga Studenților Pintea Viteazul.

Fiecare participantă a trebuit să demonstreze prin intermediul probelor pregătite că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria 2022. Probele alese nu au pus accentul doar pe frumusețe, ci și pe originalitatea, inteligența și eleganța de care acestea dau dovadă. Pe scenă, însă, nu au urcat doar cele 8 concurente pentru titlul de Miss Universitaria 2022, ci și invitatul special Liviu Teodorescu, oferind un moment artistic muzical de neuitat, mai arată organizatorii evenimentului.

În cele din urmă, juriul a hotărât. Ana Șerba a primit titlul de cea mai frumoasă studentă din Baia Mare, devenind, astfel, Miss Universitaria 2022.  „Mulțumesc din suflet tuturor pentru susținere! Mă bucur mult că am fost înconjurată de oameni frumoși, care m-au ajutat pe tot parcursul acestui drum. Le mulțumesc atât celor de la LSPV, cât și celor care m-au ajutat pe mine și colegele mele în pregătirea și perfecționarea momentelor! Mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut prin like-uri și share-uri. Am fost plăcut surprinsă când am văzut atâta susținere din partea voastră!”, arată câștigătoarea pe Facebook.

Ana Șerba are 19 ani, în ianuarie va împlini vârsta de 20 ani. Este studentă la Facultatea de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare, având dublă specializare: LLR (limba și literatura română) – anul 2 și PIPP (pedagogia învățământului primar și preșcolar) – anul 1. Este pasionată de dans, make-up și hair styling.

În cadrul concursului s-au mai acordat încă două premii speciale. Titlul de Miss Popularitate a fost adjudecat de Oana Pinte, iar cel de Miss Originalitate, de Cristiana Todorean.

DirectMM.ro a vorbit cu Ana Șerba cu privire la această experiență unică. „Sunt foarte fericită că am reușit să fiu eu norocoasa câștigătoare. Concursul a fost un mare succes! Eu și colegele ne-am străduit să facem momente cât mai interesante pentru spectatori și se pare că am reușit. La proba de talent am avut o scenetă amuzantă! Feedback-ul nu a întârziat să apară, s-a râs foarte mult la momentul meu, am abordat o temă neașteptată și momentul în sine a fost un mare succes! Mă bucur că m-am înscris la acest concurs pentru că a fost o experiență unică de care sigur o să-mi amintesc cu drag peste ani (probabil cea mai frumoasă experiență din studenție). Dacă ar fi să mă înscriu încă o dată, nu aș ezita, cu siguranță!”, arată pentru DirectMM.ro Ana Șerba.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Pe când un concurs de inteligență??

    Răspunde

Lasă un comentariu