Share
Meteo Maramureș: Vremea se va încălzi din nou semnificativ după câteva zile ploioase. Vezi estimările valabile pentru următoarele două săptămâni

Meteo Maramureș: Vremea se va încălzi din nou semnificativ după câteva zile ploioase. Vezi estimările valabile pentru următoarele două săptămâni

Vreme schimbătoare în perioada următoare. După câteva zile ploioase, de toamnă veritabilă, se va încălzi din nou semnificativ, generând un episod de vară indiană, cu valori termice generoase.

Răcirea vremii din primele zile ale intervalului se va resimți mai ales la valorile diurne.
Acestea se vor apropia de normele perioadei, cu valori de la 9-13 la 19 grade în jurul datei de 1 octombrie.

Apoi, până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, și vor fi de la 19-22 la 27 de grade, vremea devenind caldă pentru această perioadă. În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată și vor fi de la 9-13 la 19 de grade.

Temperaturile minime vor avea ușoare variații până în data de 3 octombrie, de la 7 la 9-13 grade. Apoi, până în data de 7 octombrie, acestea vor fi de la 7 la 9-13 grade. În cea de-a doua săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată și vor fi de la 5 la 7-9 grade.

Va ploua în zilele de 29, 30 septembrie și 1 octombrie, iar cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. În perioada 5-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor, însă vor fi și zile cu ploi trecătoare, dar și zile cu vreme frumoasă. Spre exemplu, în 9 octombrie, posibil și 7 octombrie, vremea va fi frumoasă, în timp ce în 5 octombrie e posibil să cadă câțiva picuri de ploaie, conform modelelor meteo actuale.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu