Share
Meteo Maramureș: Vreme normală în regiunea noastră în viitorul interval! Va fi caracteristică perioadei inclusiv cu ninsori! Vezi estimările pe două săptămâni!

Meteo Maramureș: Vreme normală în regiunea noastră în viitorul interval! Va fi caracteristică perioadei inclusiv cu ninsori! Vezi estimările pe două săptămâni!

Meteo Maramureș! Vreme normală în regiunea noastră în viitorul interval! Va fi caracteristică perioadei inclusiv cu ninsori! Vezi estimările pe două săptămâni!

Vom avea parte de vreme normală pentru data din calendar în intervalul viitor, arată estimările realizate de specialiștii în meteorologie pentru următoarele două săptămâni.

Valorile termice vor fi în scădere accentuată la începutul intervalului, astfel că pe 30 noiembrie media maximelor va fi de la -4, -3 la 3-4 grade și cea a minimelor de la -4, -3 la 3-4 grade, arată modelele meteo actuale existente în prezent.

Vremea se va încălzi pe parcursul zilelor de 1 și 2 decembrie, când treptat temperaturile maxime vor tinde spre o medie de la 4-5 la 7-9 grade, iar cea a minimelor spre de la -4, -3 la 3-4 grade. Vremea se va răci în 3, 4, 5 decembrie, ajungându-se la medii ale maximelor termice de la -4, -3 la 3-4 grade și ale minimelor în jurul a de la -9, -7 la -3 grade. Cea de-a două săptamână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de cel normal, cu maxime ce vor oscila, în medie, în jurul a de la -4, -3 șa 3-4 grade și o medie a minimelor cuprinsă între -9, -7 la și -3 grade, arată modelele meteo actuale existente în prezent.

Vor cădea precipitații moderate cantitativ, la început predominant sub formă de ploaie, apoi ploaie, lapoviță și ninsoare în intervalul 29 noiembrie – 1 decembrie și predominant sub formă de lapoviță și ninsoare, temporar, din 2 decembrie și până la sfârșitul celor 2 săptămâni, arată modelele meteo actuale existente în prezent.

C.Ț.

Lasă un comentariu